tag:blogger.com,1999:blog-7537019640116184610.post7363035752213665540..comments2024-02-22T19:29:03.876+01:00Comments on Piwa Naszego Powszedniego: WIELKI TEST MUSZTARD ROLESKIPiwa Naszego Powszedniegohttp://www.blogger.com/profile/15110279513731148265noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7537019640116184610.post-17860335573604824442022-01-18T21:37:38.278+01:002022-01-18T21:37:38.278+01:00To lewna odmiana gorczycy jest tak ostraTo lewna odmiana gorczycy jest tak ostraAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08070747802074349541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537019640116184610.post-89053421295701320652022-01-18T21:35:56.482+01:002022-01-18T21:35:56.482+01:00Autor podaje ze to bialy pieprz nadaje tej niezwyk...Autor podaje ze to bialy pieprz nadaje tej niezwyklej ostrosci, ale to nieprawda. Za ten mocno pikanty smak jest odpowiedzialna odmiana gorczycy ktora zostala uzyta w tej musztardzieAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08070747802074349541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537019640116184610.post-34380308330367107072020-07-06T18:42:05.264+02:002020-07-06T18:42:05.264+02:00Ciekawe czy w angielskiej sam biały pieprz robi ta...Ciekawe czy w angielskiej sam biały pieprz robi taką ostrą robotę bo ja tam widzę pod lupką minimalne czerwone drobiny chyba papryczki a w składzie jej nie ma.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537019640116184610.post-27625055374034851002019-12-11T22:50:08.532+01:002019-12-11T22:50:08.532+01:00Robić większe przerwy? Ile? Dwie godziny? Dwa dni?...Robić większe przerwy? Ile? Dwie godziny? Dwa dni? To już zapomnę jak smakowała poprzednia musztarda. U mnie test polega na jedzeniu/piciu porównawczym, jedna próbka za drugą. A ta Angielska faktycznie jest w chuj słona i bardzo zatyka nozdrza (nie mylić z ostrością). Piwa Naszego Powszedniegohttps://www.blogger.com/profile/15110279513731148265noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537019640116184610.post-33093364258809738082019-12-11T21:43:27.139+01:002019-12-11T21:43:27.139+01:00Gość testuje musztardy, zachwyca się, że ta ostra,...Gość testuje musztardy, zachwyca się, że ta ostra, tamta ostra a z angielską ma problem, bo czuje sól. Fakt czuć, ale tylko odrobinę. Jedz łyżeczkami czy też "na kilogramy", rób większe przerwy i wtedy porównuj a nie z zimną parówką, popijając łykiem wody. Dla mnie angielska extra, nieco za mało ostra, choć inni twierdzą, że piekielnie ostra. Ciekawe co byś powiedział próbując oryginalnej Coleman's Mustard. Smacznego ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537019640116184610.post-37930815331390708962019-08-12T11:23:58.710+02:002019-08-12T11:23:58.710+02:00angielska jest super - w życiu nie jadłem lepszej ...angielska jest super - w życiu nie jadłem lepszej .. a trochę żyje.. jest genialnie ostra jak każda być powinna ( słona zgadza sie - ale żadna jnna nie dała mi takiego KOPA na kanapce ;) .. cezhttps://www.blogger.com/profile/12915264006906810066noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537019640116184610.post-32660811980416328032019-01-25T06:39:38.225+01:002019-01-25T06:39:38.225+01:00Panie, ale gdzie ja to kupię?
Roleski czy Kamis je...Panie, ale gdzie ja to kupię?<br />Roleski czy Kamis jest na każdym zadupiu ;)Amator Piwahttps://amatorpiwa.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537019640116184610.post-65120313868921708692019-01-24T01:11:38.726+01:002019-01-24T01:11:38.726+01:00Proponuję test musztard Parczew :-) roleski się ni...Proponuję test musztard Parczew :-) roleski się nie umywaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537019640116184610.post-13081576547392612882019-01-23T12:49:05.589+01:002019-01-23T12:49:05.589+01:00Tak czytam i się zastanawiam, jaka jest wiedza lud...Tak czytam i się zastanawiam, jaka jest wiedza ludzi w temacie tylu rodzajów musztard. Sam używam bezpiecznych stylów czyli Stołowa, miodowa, czasem sarepska ale raczej jestem fanem dawkowania sporoych ilości musztardy na cokolwiek co kończy się dwukrotnym otwarciem słoika i koniec. Dijon potrafi stać w lodówce pół roku.Tomekhttps://www.blogger.com/profile/12811759410194848513noreply@blogger.com